Kongress, konferens, möte, event, utbildning

Kärt barn har många namn men oavsett vilket upplägg du är intresserad av kan Mediahuset hjälpa dig. Ni står för programinnehåll, vi sköter resten! 

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion, så skräddarsyr vi vårt erbjudande efter just dina behov.


Våra aktuella evenemang hittar du på vår event-sida!

Där kan du se alla (publika) event som vi är igång med eller nyligen har avslutat.

Nyfiken på våra referenser eller vad vi gjort tidigare? Nedan kan du läsa om ett par exempel från möten vi har organiserat genom åren.

Till våra event Odoo - Sample 1 for three columns

IBD Nordic Conference

I siffror: 2 heldagar i Malmö med 400 deltagare från hela Norden, 16 utställare och ett tjugotal internationella föreläsare.

Utvärdering: 100% av deltagarna svarade att dom skulle rekommendera mötet till en kollega i utvärderingen efter 2019 års möte.

En siffra vi är relativt nöjda med!

Läs mer på ibdnordic.se

Odoo - Sample 2 for three columns

"Post Congress"-möten

Mindre möten, om 1-3 timmar, där vi ger ett antal duktiga föreläsare i uppdrag att sammanfatta det viktigaste från någon internationell kongress som nyligen gått av stapeln. Såväl fysiska möten som online-sändningar eller renodlade webbinarium.

Vårt genomsnittliga betyg på utvärderingarna efter dessa möten är att 93% av deltagarna svarade att dom skulle rekommendera dem till en kollega.

Odoo - Sample 3 for three columns

Webbinarier

Precis som vid fysiska event kan vi bistå med allt som behövs för att genomföra ett lyckat webbinarie! Vi har erfarenhet av att sy ihop allt ifrån små rundabordetsamtal eller internutbildningar till webbsändningar som når 10.000-tals åhörare över hela världen.

Föredrar ni att i lugn och ro spela in er video i förväg kan vi även hjälpa till med redigering och hosting online, där vi med vårt webbproduktionsteam kan hjälpa er bygga en hemsida som lyfter fram er video. 

Allt är möjligt, bara kontakta oss för mer information!