Category

Lungmedicinska föreläsningar hösten 2022- del 2

Anmälan stängd


Välkomna tillbaka till höstens Lungmedicinska föreläsningar. Med start den 13 september 2022 och löpande varje månad därefter bjuder vi på Mediahuset in till en Lungmedicinsk föreläsning online där Svensk Lungmedicinsk Förening (SLMF) står för det vetenskapliga programmet

Vid frågor, vänligen kontakta Mediahuset på event@mediahuset.se


Ämnena på dessa möten kommer att variera från gång till gång. Vår andra föreläsning kommer handla om Nya spirometririktlinjer och vi tar tacksamt emot tips och förslag på andra intressanta ämnen och föreläsare framöver! Maila gärna dessa förslag till oss på lungmedicinska@slmf.se

Programgrupp: Magnus Ekström (Lund), Mirjam Ljunggren (Uppsala) & Magnus Kentson (Jönköping)


AGENDA

Ämne:  Nya spirometririktlinjer

Föreläsare: Andrei Malinovschi, Akademiska universitetssjukhuset, Uppsala

Om föreläsaren tillåter så kommer mötet spelas in, observera att detta kan variera från fall till fall, så ta vara på tillfället och registrera dig nu för att ta del av denna föreläsning!


F.A.Q

Hur ansluter jag till mötet?

Mötet sänds via plattformen Coeo, där man registrerar ett användarkonto som sedan återanvänds för hela mötesserien. Använd gärna en privat mailadress vid registrering då adressen måste verifieras innan för att få åtkomst till plattformen och dessa mail ibland kan fastna i spamfilter. Kontakta oss på event@mediahuset.se om du stöter på problem så hjälper vi dig så gott vi kan.

Kommer jag som deltagare synas i bild och höras via min mikrofon?

Nej, du som deltagare kommer inte synas eller höras i sändning men kan själv starta videokonversationer med andra deltagare om du vill, så ha gärna tillgång till kamera och mikrofon.

Kan jag ställa frågor till föreläsarna?

Ja, du kommer kunna ställa frågor skriftligen till föreläsarna via Q&A-funktionen inne i Coeo. Har du frågor inför mötet kan du även nyttja forumet på plattformen.

Datum & Tid
tisdag
11 oktober 2022
12:10 12:50 Europe/Stockholm
Organisatör

Mediahuset i Göteborg AB, Eventavdelningen

031-797 27 80
event@mediahuset.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.