Category

Lungmedicinska föreläsningar - del 1: Svår Asthma

Anmälan stängd
Odoo • Image and Text

Med start den 9 februari 2021 och löpande var fjärde tisdag därefter bjuder vi på Mediahuset in till en Lungmedicinsk föreläsning online där Svensk Lungmedicinsk Förening (SLMF) står för det vetenskapliga programmet

Ämnena på dessa möten kommer att variera från gång till gång och du kan registrerar dig för mötet via nedan knapp. Först ut är tema Svår Asthma och vi tar tacksamt emot tips och förslag på andra intressanta ämnen och föreläsare framöver! Maila gärna dessa förslag till oss på lungmedicinskaforelasningar@slmf.se.

Programgrupp: Magnus Ekström (Lund), Mirjam Ljunggren (Uppsala) & Magnus Kentson (Jönköping)


AGENDA

Ämne: Svår Asthma

Föreläsare: Christer Jansson, Uppsala

Mötet kommer inte att spelas in eller tillgängliggöras i efterhand, så ta vara på tillfället och registrera dig nu för att ta del av denna föreläsning!


Vanliga frågor och svar

Mötet sänds via Zoom och du kan ansluta antingen via Zooms applikation på dator, telefon eller surfplatta, alternativt direkt i din webbläsare (ej Internet Explorer).

Vid registrering får du en personlig länk skickad till dig från avsändaren "Mediahuset Webinars". Om detta mail inte kommit fram och du inte hittar det i din skräpkorg, vänligen kontakta oss på event@mediahuset.se så hjälper vi dig. 
Nej, du som deltagare kommer inte synas i bild eller kunna prata via mikrofonen. Endast föreläsare och moderator kommer synas och höras. 

Ja, du kommer kunna ställa frågor skriftligen till föreläsarna via Q&A-funktionen inne i videospelaren. Har du frågor inför mötet kan du även maila oss på event@mediahuset.se

Nej, dessa möten spelas inte in.

Odoo • A picture with a caption
 
Datum & Tid
tisdag
9 februari 2021
12:10 12:50 Europe/Stockholm
Organisatör

Mediahuset i Göteborg AB

031-707 19 30
info@mediahuset.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.