Utbildning & Konferens

Mediahuset har i många år arrangerat olika typer av möten, utbildningar och konferenser, såväl på uppdrag av andra som i egen regi. Nedan listas ett axplock av de återkommande möten som vi i dagsläget arrangerar runt om i landet. Funderar du på att själv sätta ihop ett styrelsemöte, en utbildningsdag eller kanske ett flerdagsevent med gäster från hela världen? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!


Post Congress Meetings

På våra Post Congress-möten får du som arbetar inom vården möjligheten att ta till dig de senaste nyheterna från de största internationella kongresserna inom medicin och vård. Våra möten arrangeras regionalt under en eftermiddag eller kväll i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö och är alltid helt kostnadsfria. Håll koll på vilka möten vi planerar framöver via vår kalender, eller skicka ett mail till niklas@mediahuset.se så påminner vi dig när det närmar sig!


Highlight-möten

På utvalda konferenser runt om i världen arrangerar vi så kallade ”Highlight-möten” för alla nordiska läkare eller sjuksköterskor som är på plats. Där får man som deltagare möjligheten att kostnadsfritt lyssna på en sammanfattning av det viktigaste som sagts under konferensen, samtidigt som det är en möjlighet att under avslappnade former träffa kollegor och diskutera det senaste inom forskning och utveckling. Håll utkik i vår kalender  för att se på vilka konferenser vi är på plats nästa gång.


Nordiska läkarkonferenser

Vi arrangerar årligen ett par nordiska konferenser inom Infektion och Gastroenterologi med deltagare och föreläsare från hela världen. HIV & Hepatitis Nordic Conference är en tredagarskonferens som i år besöktes av nästan 300 deltagare och IBD Nordic Conference är fördelad på två dagar med ungefär 200 deltagare. Du kan läsa mer om respektive möte på hivnordic.se och ibdnordic.se.


Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vår mötesverksamhet vänligen kontakta Niklas Lundblad på niklas@mediahuset.se.